Så extremt dejtar högkänsliga

Matilda Klar och Ida Leveby pratar om högkänslighet (HSP) och dejting.

NYTT AVSNITT. Himlastormande intensiv eller avvaktande och försiktig? Att dejta kan innebära antingen eller – särskilt för känsliga och högkänsliga.


Lyssna på HSP-podden med Leveby & Klars avsnitt om att dejta ovan, i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

I HSP-podden med Leveby & Klars senaste avsnitt pratar vi om hur det är att dejta som HSP. Känsliga Matilda berättar att hon är avvaktande och att det tar lång tid för henne att bli kär, medan det är precis tvärtom för högkänsliga Ida – som allt som oftast faller pladask.

LÄS MER: Här finns kärleken för högkänsliga

Vi pratar också om vad forskningen säger om hur det är att bli förälskad som högkänslig – det är ofta just extra intensivt. Något som kan vara väldigt bra, eftersom det höjer självförtroendet, men också ganska läskigt…

Lyssna på fler avsnitt om högkänslighet

Nedan hittar du alla avsnitt av HSP-podden med Leveby & Klar. Här kan du lyssna till högkänsliga gäster som Maggan Hägglund, Regina Lund, Viktor Åkerblom, Fredrik Paulún och lära dig mer om högkänsliga barn, forskning och självmedkänsla. Du kan också lyssna i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *