Högkänslig och utbränd? Så kommer du tillbaka!

Högkänslig och utbränd? Här får du tips från stressexperten Mikael Skifte.

AVSNITT. Högkänsliga har en tillgång som kan hjälpa att komma vidare efter utmattningssyndrom, tror stressexperten Mikael Skifte.

Det här avsnittet av HSP-podden med Leveby & Klar handlar om ett tillstånd som många högkänsliga har drabbats av, nämligen utmattningssyndrom. En stor del av de mejl som vi får handlar om frågor om just utbrändhet.


Lyssna på HSP-podden med Leveby & Klars avsnitt om utbrändhet i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favorit poddapp.

Till vår hjälp har vi stressexperten Mikael Skifte, som är specialiserad på just utmattningssyndrom och som tar hand om drabbade. För oss går han igenom vad utmattningssyndrom är, hur man kan ta sig ur det och hur högkänsliga faktiskt har en tillgång i det här.

Lyssna på fler avsnitt om högkänslighet

Nedan hittar du alla avsnitt av HSP-podden med Leveby & Klar. Här kan du lyssna till högkänsliga gäster som Maggan Hägglund, Regina Lund, Viktor Åkerblom, Fredrik Paulún. Du kan också lära dig mer om högkänsliga barn, forskning och självmedkänsla. Du kan också lyssna i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *