Häng med på HSP-kryssning!

Ida Leveby Andersson och Matilda Klar på HSP-podden.

HSP-KRYSSNING. Är du högkänslig? Då är det här resan för dig! Nu anordnar HSP-podden med Leveby & Klar Sveriges första HSP-kryssning.

Den 14-15 september, på havet mellan Stockholm och Åbo lär vi oss mer om oss själva och vårt personlighetsdrag högkänslighet. Vi lär också känna varandra på fartyget Galaxy.

Livepodd, föreläsare, gemenskap och igenkänning

Så hur kan vi hantera våra känslostormar, hur skaffar vi ett meningsfullt arbetsliv, hur ser vi till att få återhämtning och hur får vi våra relationer att fungera ännu bättre? Det och mycket mer får vi lära oss av våra högkänsliga och inspirerande föreläsare. Och självklart blir det livepodd! Vi utlovar igenkänning, skratt, kunskap, förståelse och kanske en och annan tår.

Det finns också möjlighet att köpa böcker om högkänslighet, prylar som underlättar i vardagen och så klart samtala, ställa frågor och umgås med varandra. Dessutom har du hela båtens ordinarie utbud av underhållning, dansgolv och shopping.

Båten avgår från Stockholm den 14 september klockan 19.30 och vi är tillbaka i Stockholm igen den 15 september klockan 18.15.

Så ge dig ut på en personlig resa – tillsammans med oss andra!

Resan anordnas i samarbete med Silja Line – läs mer och boka här.

Det här händer på kryssningen

Ida Leveby Andersson och Matilda Klar på HSP-podden.

Livepodd med Leveby & Klar 

Det är vi, Ida Leveby och Matilda Klar, som anordnar Sveriges första kryssning bara för högkänsliga! Som vi säger i vår podcast HSP-podden med Leveby & Klar: Vi vill lära känna oss själva och varandra, tillsammans. Och nu får vi äntligen umgås.

Sedan vi startade podden har vi delat med oss av våra känslor, svagheter och styrkor. Tillsammans med våra lyssnare har vi skrattat, gråtit och lärt oss mer om högkänslighet och känslighet. Hur vårt personlighetsdrag påverkar oss, vilka fallgropar vi kan undvika och vilka styrkor vi ska förstärka. Och det ska vi så klart lära oss ännu mer om på kryssningen. I en livepodd pratar vi om vårt mest efterfrågade ämnet – HSP i kärlek och relationer.

Maggan Hägglund

Maggan Hägglund föreläser om starkskörhet

Journalisten och författaren Maggan Hägglund hade känt sig annorlunda under hela sitt liv. Tills hon träffade Doris Dahlin. Båda kunde ena dagen stå på barrikaderna som de starkaste människorna i världen, redo att ta sig an allt, medan de den andra dagen helt behövde dra sig undan. De var starksköra.

När de släppte boken Drunkna inte i dina känslor 2012 insåg de att det finns ännu fler starksköringar därute. Och läsarna fick en förklaring till varför de alltid känt sig annorlunda de också. Än i dag får Maggan Hägglund brev från läsare om hur de äntligen kan acceptera sig själva tack vare henne. Hör Maggans inspirerande berättelse om hur det är att vara en högkänslig starksköring.

Leif Grytenius.

Leif Grytenius föreläser om hur du får ett meningsfullt arbetsliv

För högkänsliga är ett meningsfullt arbete viktigt. Men när en brinner för något är det lätt att uppslukas helt. Så hur kan du få ett meningsfullt arbetsliv utan att köra slut på dig själv? Det svarar Leif Grytenius, föreläsare och VD för Grytenius Academy, på. Genom att berätta om utmaningar och möjligheter för högkänsliga i arbetslivet vill han hjälpa människor att tro på sig själva. För då kan de skapa sina egna mirakel.

Tina Jönsson

Tina Jönsson – högkänslighet i praktiken

Hur ska vi få ihop livspusslet? Det svarar författaren, föreläsaren och coachen Tina Jönsson på. Hon ger oss högkänsliga praktiska verktyg och en och annan tankeställare under sin föreläsning. Tina Jönsson har själv varit med om en och annan livsvurpa, som hon har förmågan att se tillbaka på med humor. För det finns en mening med allt. Och kanske är vi högkänsliga del av någonting större? Det är Tina säker på.

Meditation hjälper Benny Rosenqvist att lugna sig. Foto: Pexels

Yoga och meditation

Återhämtning är A och O för oss högkänsliga. Och det ska vi så klart fixa på HSP-kryssningen med Leveby & Klar. Hitta tillbaka till dig själv på yogamattan och genom meditation. Målet är att du ska komma hem från kryssningen med massor av energi – men samtidigt i balans.

Boka resan nu på Tallink Silja.

2 Comments on “Häng med på HSP-kryssning!”

  1. Hej! Är det jag som letar dåligt eller? Jag söker information om avgångs-/ankomsttid, tider för föreläsningar (schema helt enkelt).
    Tack!

    1. Hej Helena! Kul att du är intresserad av kryssningen! Båten avgår 19.30 den 14 september och kommer tillbaka till Stockholm klockan 18.15 den 15 september. Det kan vi lyfta fram bättre, tack för tipset! Tider för alla föreläsningar och andra aktiviteter är inte spikade ännu. Hoppas du vill kasta loss med oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *