Första avsnittet av HSP-podden med Leveby & Klar!

HSP-podden med Leveby & Klar

AVSNITT. Nu är det äntligen här! Första avsnittet av HSP-podden med Leveby & Klar.

I den här podden pratar Matilda Klar och Ida Leveby  om allt som har med högkänslighet att göra. Här lär vi känna varandra – och oss själva. Välkomna in i HSP-gemenskapen!

Vi förklarar varför vi gör podden om högkänslighet – genom att Ida Leveby berättar om sin HSP-resa. Du kan också lyssna på Iphones app Podcaster här, på appen Acast här. Här kan du följa oss på Facebook.

2 Comments on “Första avsnittet av HSP-podden med Leveby & Klar!”

 1. Hejsan! <3

  Ville bara kika in och berätta att er podd verkligen var en fröjd för örat – TACK för att ni startade detta! Välinformerat, personligt och vackert. Lyssnade på ert första avsnitt när jag gick en promenad i skogen, bästa miljön också ;). Jag kom i kontakt med HSP-begreppet för några år sedan och läste på, det var en enorm igenkänning och lättnad. När jag lyssnare på ert avsnitt så blev jag bara stärkt i att jag inte är ensam. Det pratas ju, som jag uppfattar det, så sällan om det här begreppet i vardagen, och det är inget jag skyltar med heller, så därför var det lite extra skönt att få höra er prata om det. Hämningslöst frosseri i HSP-världen liksom. Ni har så behagliga berättarröster och bra dynamik också, som HSP:are märker jag sånt direkt ;). Jag fick tipset om att lyssna på er podd genom en vän som också har HSP.

  Ha det så bra! /A

  1. Hej Aina!

   Först får vi be om ursäkt för sent svar och när det är avklarat så vill vi tacka dig för allt beröm <3 Vad roligt att höra att du uppskattar vår HSP-podd, vi blir så glada att du tagit dig tid att höra av dig till oss 🙂 Fortsätt gärna att lyssna och kom med synpunkter!

   //Ida Leveby & Matilda Klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *