Else Marie Bruhner satte HSP på svenska kartan

Else Marie Bruhner

NYTT AVSNITT. Det var omvälvande för Else Marie Bruhner att upptäcka att hon är högkänslig. Men mitt i kaoset hittade hon kraften att dela med sig av kunskapen till fler – och startade webbsidan hsperson.se. Nu är hon aktuell med ny bok.


Lyssna på HSP-podden med Leveby & Klars hyllning av högkänslighet ovan, i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

Den här veckan är Else Marie Bruhner gäst i HSP-podden med Leveby & Klar. Hon berättar om hur det var att vid 58 års ålder få veta att hon är högkänslig, hur hon fann kraften att starta både hsperson.se, Sveriges förening för högkänsliga och om sin nya bok ”Högkänslig …än sen då?”.

Bruhner tycker att det finns en allt för dyster syn på vad högkänslighet är för något och vill lyfta fram styrkorna som högkänsligheten innebär!

Lyssna på fler avsnitt om högkänslighet

Nedan hittar du alla avsnitt av HSP-podden med Leveby & Klar. Här kan du lyssna till högkänsliga gäster som Maggan Hägglund, Regina Lund, Viktor Åkerblom, Fredrik Paulún och lära dig mer om högkänsliga barn, forskning och självmedkänsla. Du kan också lyssna i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

2 Comments on “Else Marie Bruhner satte HSP på svenska kartan”

 1. Hejsan!
  Kommer de nya avsnitten alltid ut på på apparna, tex på Soundcloud, som jag har?
  Är det senaste nr 27?
  Är Else Marie Bruhner med i det, senaste nr 27?
  Kram Jenni Hansson?

  1. Hej Jenni! Alla avsnitt kommer ut på Soundcloud, Itunes, Acast och de flesta andra appar där poddar finns. Avsnittet med Else Marie Bruhner är det senast avsnittet, nummer 28 i ordningen. Vi hade missat att lägga till avsnittet i vår spellista (play list) på Soundcloud så det är möjligt att du inte såg det på grund av detta? Nu finns avsnittet där också i alla fall! Så roligt att du lyssnar! ? Ha en fin dag! /Matilda Klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *