Benny Rosenqvist är både högkänslig och medial

Benny Rosenqvist tar till meditation när han vill lugna sinnena. Foto (till vänster): bennyrosenqvsist.se

AVSNITT. Ett av Sveriges mest kända medium gästar HSP-podden med Leveby & Klar.

Lyssna ovan, i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favorit poddapp.

När han var femton blev han medial. Sedan dess har han kanaliserat änglar och guider från andevärlden. För några år sedan insåg Benny Rosenqvist att han också har en annan förmåga, som han själv kallar det. Han är HSP.

Men till skillnad från medialiteten så kan han inte stänga av högkänsligheten. ”Stilla dig, stilla dig” är det som Benny Rosenqvist brukar upprepa som ett mantra för att lugna sinnena när intrycken blir för många. Men det är inte alltid han lyckas.

Samtidigt tycker han att högkänsligheten först och främst är en stor gåva – och absolut ingenting som bara ska stängas av.
– Det är fantastiskt att kunna läsa av människor och att hjälpa dem, säger Benny Rosenqvist, som ser framtid med allt fler högkänsliga på maktpositioner i samhället.

Lyssna på fler avsnitt om högkänslighet

Nedan hittar du alla avsnitt av HSP-podden med Leveby & Klar. Här kan du lyssna till högkänsliga gäster som Maggan Hägglund, Regina Lund, Viktor Åkerblom, Fredrik Paulún och lära dig mer om högkänsliga barn, forskning och självmedkänsla. Du kan också lyssna i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *