Bästa semestertipsen för högkänsliga

Glöm inte bort att bejaka din högkänsliga sida på semestern.

AVSNITT. Många viljor, egna förväntningar – till och med vädret känner pressen. Här är bästa tipsen för att semestern ska bli precis så lugn och skön, eller fartfylld och maxad, som du vill.


Lyssna ovan, i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favorit poddapp.

Då var tiden när vi ska maxa allt, förverkliga oss själva och mysa med familjen här. Semestern. Du kanske blir stressad av att bara läsa det här och tänker STOPP. Det gör vi också. Och det är det som det här avsnittet av HSP-podden med Leveby & Klar handlar om – hur vi tar hand om och ser till vår högkänslighet i sommar och inte låter oss stressas av måsten.

För att få hjälp med det har vi återigen pratat med Elin Lundberg, som är psykoterapeut och specialiserad på högkänslighet. Hon ger oss tips på vad vi ska tänka på innan, under och efter ledigheten. Häng med!

Lyssna på fler avsnitt om högkänslighet

Nedan hittar du alla avsnitt av HSP-podden med Leveby & Klar. Här kan du lyssna till högkänsliga gäster som Maggan Hägglund, Regina Lund, Viktor Åkerblom, Fredrik Paulún och lära dig mer om högkänsliga barn, forskning och självmedkänsla. Du kan också lyssna i Iphones app Podcaster, i appen Acast eller i din favoritapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *